עמותה שבסיסה בירושלים המספקת שירותים למעל 4,500 אנשים בעלי צרכים מיוחדים, מאמינה כי כל פרט בקהילה ראוי להיות חלק בלתי נפרד של החברה הסובבת אותו ולא מורחק או מבודד ממנה
תמונות בכתבה - טכום
כאשר העמותה הקימה ובנתה אולמות הרצאה חדשים אשר בהם מתקיימים הדרכות, ייעוץ, הכשרות ועוד לאנשים בעלי צרכים מיוחדים ומשפחותיהם, הבחירה בעמדות הנגישות ובפתרונות של טכום הייתה בחירה מושכלת וטבעית.
לאולם הראשי נבחרה עמדת הטקפודיום פריזנטר, המאובזרת במערכת הידראולית- חשמלית חכמה, המאפשרת התאמה מושלמת לגובה המרצה בעזרת כיוונון גובה משטח העבודה, בלחיצה אחת פשוטה. כעת, מותאמת סביבת העבודה הרצויה והאישית של המרצה לגובהו ומאפשרת עבודה רצופה בישיבה או בעמידה, מונגשת לכל משתמש.
העמדות המעוצבות והקומפקטיות בעלות יכולות מולטימדיה מובנות, מאובזרות במחשב איכותי, פאנל שליטה ייחודי של חברת טכום, חיבור למחשב נייד, במסך מגע מולטי-טאץ', מערכת הגברה איכותית ועוד. התפעול והשליטה הינם באמצעות לחיצת כפתור אחת פשוטה ובכך למרצה מתאפשרת העברת הרצאה בנוחות ובפשטות, ללא סרבול וצורך בעזרה טכנית.
כיום, קיים ביקוש רב לעמדות הטקפודיום, המותאמות לכל המשתמשים, עונות על כל הצרכים והשימושים הטכנולוגיים המתקדמים וידידותיות למרצים בעלי צרכים מיוחדים גם ללא כל הדרכה קודמת.
הביקוש הגבוה נובע גם מ"חוק הנגישות", אשר פותח הזדמנות לשדרג ולהתקין מאות עמדות מותאמות ומונגשות, של חברת טכום, שנמצאת כבר אחרי פיתוחן של עמדות אלו, משווקת אותן ומובילה את התחום.