LG תעזור לכם להשאיר את הקהל ממוגנט למסך. היא עושה את זה עם טכנולוגיית Micro Led ותחת המותג Magnit.
מעבר לשינויים בגודל ובמאפיינים עיצוביים אחרים, עולם המסכים והשילוט הדיגיטלי עובר גם תהפוכות טכנולוגיות לא מעטות ברמת המיקרו. אחת הטכנולוגיות האחרונות בתחום היא שימוש בתצוגת Micro LED. על פי LG, ה-Micro LED מאפשרת הפרדה טובה יותר בין הצבעים (RGB) עם צבע שחור עמוק יותר ושמירה על צבעים הרבה יותר מדויקים וקרובים למקור, כל זאת עם צריכה נמוכה יותר של חשמל מאשר טכנולוגיית LED סטנדרטית.
בעוד ה-Micro LED משמש כיום בסדרות שונות של מסכי LG, אחת מהסדרות היותר יוקרתיות ממותגת תחת השם Magnit והיא מיועדת הן לשימוש מסחרי, שימוש ביתי וחדרי הפקה.
מסכי Magnit מגדילים את האפקטיביות של כל התכונות האלו גם באמצעות טכנולוגיית משלימות כגון ציפוי שחור מלא (COB Type) ומעבד ייעודי בשם אלפא 7 שממטב את מידת הבהירות והחדות באופן אוטומטי מעבד עזר נוסף בשם אלפא 9 מסוגל לבצע פעולה דומה ברמת הסצנה הבודדת.
עוד תכונה ייחודית ל-Magnit נקראת "אחידות משופרת" (Enhanced Uniformity) ונועדה לשמור על אחידות גבוהה יותר בין הצבעים, במיוחד כאשר מדובר על מסכים עם זווית צפיה רחבה כגון מסכים קעורים.
המודלים המסחריים של Magnit
נכון להיום קיימים שני דגמים ייעודים לשימוש מסחרי של Magnit בשם LSAB ו-LSAQ. שני המודלים תואמים לסטנדרטים של עולם ה-AV המודרני ועברו את האישור של ® Crestron Connected.
LSAQ מציע צפיפות פיקסלים אחידה של 0.94 מ"מ והתקנה נפרדת של ספק הכוח, כך שאפילו במקרה חירום ניתן להחליף אותו בקלות ולהמשיך לעבוד. הוא גם עמיד בפני מים ואבק בתקן IP50 בחלק הקדמי ו-IP20 בחלק האחורי.
LSAB מציע צפיפות פיקסלים של 0.78, 0.9 או 1.25 מ"מ וניתן לחבר מספר יחידות שונות מבלי לראות כמעט את החיבורים ביניהם ובלי צורך בכבלים נוספים עבור המתח החשמלי ואות הוידאו הנכנס.
עוד הבדל משמעותי בין שני הדגמים נעוץ בבהירות: ה-LSAQ מגיע לשיא של 1,000 nit בעוד ה-LSAB מגיע בשיא ל – 1,600 nit (תלוי בתת הדגם) מה שהופך את האחרון למתאים יותר לסביבות בהירות במיוחד.
מחפשים WOW בחללי התצוגה? סיכוי טוב שזה הכיוון
תגובה אחת
Pingback: cialis over the counter in mexico